domingo, 22 de marzo de 2015

Little One

Després de molt de temps, torno per aquí. Us vull ensenyar un projecte que per fi ja està en mans de la seva propietària . M'agrada que tot projecte tingui segona part ... i deprés de fer un diari de embarassada ... m'encanta poder fer l'album per al primer any del nadó . He de dir que quan vaig comprar aquesta tela (va ser un amor a primera vista! Em va encantar) vaig dir d'ella ha de sortir un projecte doble... i així va ser (amb picardia el vaig fer servir per al diari i vaig guardar la tela que va sobrar) Os deixo es link des diari

Doncs com us deia ja està en mans dels papis, perquè puguin anotar, plasmar, guardar moments i detalls d'un primer any al·lucinant .
Una vegada més ( aquesta col·lecció és la meva devoció , si la primera versió era genial la nova és .... impressionant ) Bundle Of Joy d'Echo Park és divertida i amb colors que donen molt de joc.

No m'enrotllo més , us deixo un un parell de fotos de l'estil de s'album.

                 ----           ----                -----                ----            ----                ----               ----
Después de mucho tiempo, vuelvo por aquí. Os quiero enseñar un proyecto que por fin ya está en manos de su dueña. Me gusta que todo proyecto tenga segunda parte... y después de hacer un diario de embarazada... me encanta poder hacer el álbum para el primer año del bebé.  Tengo que decir que cuando compré esta tela (fue un amor a primera vista! me encantó) dije de ella tiene que salir un proyecto doble... y así fue (con picardía lo usé para el diario y guardé la tela que sobró) Os dejo aquí link del diario.

Pues como os decía ya está en manos de los papis, para que puedan anotar, plasmar, guardar momentos y detalles de un primer año alucinante. 
Una vez más (esa colección es mi devoción, si la primera versión era genial la nueva es.... impresionante) Bundle Of Joy de Echo Park es divertida y con colores que dan mucho juego. 

No me enrollo más, os dejo un par de fotos del estilo del álbum. 
No hay comentarios:

Publicar un comentario