domingo, 22 de marzo de 2015

1 + 1 = 3

Un altre cop per aquí. Quan fas un projecte esperes impacient moltes coses: que agradi a la persona que l'encarrega, al destinatari final ... Doncs bé, aquest diari de futura mama, ja està en mans de la seva propietària. Aquest projecte és completament diferent a tots els que havia fet anteriorment. Havia de ser el més personalitzat possible, així que em vaig asseure amb el meu CS (oblidat per el retoc de fotos)  i van passar moltes hores fins que vaig aconseguir tenir dissenyada, personalitzada i d'acord amb la col·lecció de papers que anava a utilitzar per al seu acabat, una agenda per a aquests mesos màgics. Tant de bo hagués descobert el scrap quan jo estava embarassada !!! és una cosa que dic o penso amb cada projecte que faig d'aquest tipus o amb els àlbums de nadó. Però uff !! quan veig la llibreta que em vaig comprar per usar de diari (que a dia d'avui segueix en marxa) o miro l'album on guardava les ecos, amb notes i altres ... em donen ganes de fer-me un i traspasar-ho tot !! però ja no seria autèntic!

Dons bé, vaig fer servir la col·lecció de Papers de Teresa Collins "Daily Stories" (és divina !!) i tota l'agenda està personalitzada per als futurs papis.


Us desitjo molta sort en aquesta AVENTURA DE SER PARES i tant de bo ompliu aquestes pàgina de notes inoblidables!

-------------------              ------------------               --------------------------    ----------

Otra vez por aquí. Cuando haces un proyecto esperas impaciente muchas cosas: que guste a la persona que lo encarga, al destinatario final y poder enseñároslo. Pues bien, este diario de futura mamá, ya está en manos de su dueña.
Este proyecto es completamente diferente a todos los que había hecho anteriormente. Tenía que ser lo más personalizado posible, así que me senté con mi CS (que lo tenia abandonado) y pasaron muchas horas hasta que conseguí tener diseñada, personalizada y acorde con la colección de papeles que iba a utilizar para su acabado, una agenda para estos meses mágicos.
Ojalá hubiera descubierto el scrap cuando yo estaba embarazada!!! se que es algo que digo o pienso con cada proyecto que hago de este tipo o con los álbumes de bebé. Pero uff!! cuando veo la libreta que me compré para usar de diario (que a día de hoy sigue en marcha) o miro el álbum donde guardaba mis ecos, con notas y demás... me dan ganas de hacerme uno y traspasarlo todo!! pero ya no sería auténtico!

En fin, usé la colección de Papeles de Teresa Collins "Daily Stories" (es divina!!) y toda la agenda está personalizada para los futuros papis.

Os deseo mucha suerte en esta AVENTURA DE SER PAPÁS y ojalá llenéis esas página de notas inolvidables!   No hay comentarios:

Publicar un comentario