lunes, 20 de enero de 2014

Andrés

Us deixo un petit resum d'un encàrrec per a un nadó madrileny que va néixer a l'octubre. Aquest àlbum, és també un diari pel primer any y té un altre sistema de enquadernat, diferent al que us he ensenyat de Lara, però m'agrada molt perquè és molt manejable.

Els papers són de la nova col · lecció d'Amy Tangerie "My girl". És una col · lecció molt bonica de colors super alegres i alhora molt versàtil. Perquè, com bé llegiu el títol és molt femení però té papers molt xulos per fer un àlbum de nadó nen. Que us sembla?
                                       __   __   __   __   __   __   __   __  __   __

Os dejo un pequeño resumen de un encargo para un bebé madrileño que nació en octubre. Este álbum, es también un diario para el primer año y tiene otro sistema de encuadernado, diferente al que os he enseñado de Lara, pero me gusta mucho porque es muy manejable.

Los papeles son de la nueva colección de Amy Tangerie "My girl". Es una colección muy bonita de colores super alegres y a la vez muy versátil. Porque, como bien leeis el titulo es muy femenino pero tiene papeles muy chulos para hacer un album de bebé niño. Que os parece?1 comentario: